Post by innisimpcallnon on Feb 8, 2022 11:12:47 GMT 7
------------------------------------------
▶▶▶▶ Dancing Road: Color Ball Run! ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Dancing Road: Color Ball Run! IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ neribotas primogemų įsilaužimas ▞▞▞
▞▞▞ Dancing Road: Color Ball Run! 2022 version ▞▞▞
Dancing Road: Color Ball Run! Музичке bbnj
Yra labai nejautrūs skelbimai. Jie turėtų būti su paleidimo įspėjimu. Jokiu būdu negalima pranešti apie skelbimus arba prašyti, kad skelbimas daugiau nebūtų rodomas. Tai nėra saugus žaidimas vaikams ar žmonėms, turintiems psichikos sveikatos problemų ar draugų, turinčių psichikos sveikatos problemų, vien dėl skelbimų.
Puikus žaidimas, kurį visiškai sugadino per daug skelbimų. Užtrunka kelias sekundes, kol išspręsite galvosūkį, o tada jūs esate užsiėmęs žiūrėti skelbimus nuo pusės minutės iki minutės tarp KIEKVIENŲ galvosūkių. Nuobodu, ištrinta!
Nebuvau laimėjęs nei vieno, bet man patinka muzika, kaip ji nustato grojimo toną, ačiū, būtų puiku, jei būtų daugiau lygių...
Dancing Road: Color Ball Run! Musika vfd
Labai geras zaidimas
Ech
3Aš nekenčiu skelbimų kiekvieną kartą, kai mirštu ar baigiu raundą, turiu žiūrėti įrašą, ir tai darosi taip erzina, taip pat norėčiau jį skaityti kaip žvaigždę, jei jame būtų visos dainos, pavyzdžiui, lilly buvo maža mergaitė arba išleistuvių karalienė. šiek tiek nusivyliau, kai neradau jo, išskyrus tai, kad man jis patinka
Grow Castle - Tower Defense આર્કેડ fij
Tikrai gerai, man patinka visi jūsų žaidimai, išskyrus fortepijono žaidimus
70, Hybrid/Comfort Bike, Road Bike - Touring, 120, 90mm, 110mm. material :6061 ... Clamp Diameter: : 31.8 mm: Color: : Black , Brand: : UNO , 。
Yra tiek daug skelbimų, aš nesuprantu. Kiekvieną kartą, kai baigiu žaidimą, iškart įeinu į skelbimą. Dainos keistos, reikėtų įtraukti daugiau žanrų. Aš vis dar groju, nes tai gali atpalaiduoti.
Žaidime yra tiek daug muzikinių dalykų, o kai kuriuos iš jų jums sumokėjo už monetas programoje ir galite žiūrėti jų reklamą, bet tai tikrai gerai, todėl jūs turite šiuos kamuoliukus, kuriuos galite pridėti, ir tai, ką turite pasiekti. darykite taip pat ir kai pasieksite mane, galite gauti daug monetų, o aš priverčiau savo komandai gauti atlyginimą už skirtingus kamuolius, gavau vieną naują kamuolį ir vieną naują kelią, o jei tai padarysite, tereikia paspausti skelbimo mygtuką ir turite tęsti, kol gausite tris dainas
Gerai, tiesiog gauk VIP, jame nėra jokių priedų,
... -earmuffs-winter-hat-removable-hair-ball-4-colors-choice 2021-12-09 weekly ... .ubuy.lt/en/product/1QDA05WG-hoka-one-one-men-x27-s-bondi-7-running-shoes
Puikus zaidimas. Labai smagiai praleisti laiką. Nors reklamos šiek tiek erzina.
Man patinka, kad tai turi stresą mažinančių priemonių, tik reikia šiek tiek geresnės muzikos, tokios kaip sm rnb. 🤔
Atlikite 4 prieš 4 režimą kaip stebuklingos plytelės 3
Mano nuomone, tai žaidimas yra tikrai geras, bet man nepatinka tai, kad juose nėra daug dainų ir, pavyzdžiui, jūs turite žiūrėti kai kurių dainų skelbimus ir tai yra labai blogai, nes kaip ir kiekvieną kartą, kai jums patinka, užbaikite savo dainą ar ką nors pridėti ir yra tiek daug skelbimų, taip pat linkiu, kad jums patiktų o taip, įkelk daugiau dainų ir išspręsk programos problemą ir atnaujink daugiau dainų, jei ne, viskas gerai, bet aš tikrai labai norėčiau, kad tos klaidos išnyktų nes aš turėjau šį žaidimą internete.
Dancing Road: Color Ball Run! Musique fcdi
Norėčiau šiam žaidimui skirti 5 žvaigždutes, bet kilo problemų...jei neturite duomenų, jis nenori žaisti ir prieš atsisiųsdamas turėjo mums pranešti, kad norint paleisti reikia duomenų
Limited edition lipsense colors 2019, Call of duty infinite warfare sales figures, ... Lottery bonus ball card, Are decathlon mountain bikes any good,
Na, aš negaliu duoti vienos žvaigždutės, bet aš noriu, nes mano sesuo tai išbandė ir pamačiau, kad U NEGALITE PADĖTI MĖGSTAMOSIOS DAINOS, TAI MELAS!
dancing around the head as it swings back and forth. ... to bookmark your blog and will come back down the road. ... Apk games X says: 2020-05-18 at 14:48.
Linksma ir linksma bet kokiam amžiui
Dainos yra koveriai ir jos geros, bet ne puikios. Dainininkė už sietyną nepadarė teisingumo. Tai taip pat pažeidžia muzikos žaidimų taisyklę numeris vienas: atsilieka. Tai atsilieka dar blogiau, kai darai antrą galimybę. Tai priverčia žiūrėti visą reklamą, kad gautumėte paslapčių dėžutę – ATMINKĄ, kurį JAU UŽdirbote už dainos užbaigimą. Tai priverčia žiūrėti bent pusę reklamos (kartais visą) po kiekvienos dainos. Tai nėra pakankamai sudėtinga. Jei galėčiau, skirčiau žemesnį įvertinimą.
Buvo taip blogai, man tiesiog nebuvo smagu žaisti šį žaidimą ir daugiau niekada nenoriu jo žaisti. > ,÷:÷= ×!,/ /[ @÷÷ >/ !%!>,
Tai nuostabus žaidimas. plytelės, tikiuosi, prašome ir pridėkite begalinį režimą. Ir šiandien buvo mano rezultatų diena, gavau 92 iš 100👏👏👏
I domu visai turi gera tiksla
Per daug skelbimų ir per sunku. Kai noriu įvesti dainą, ji tuščia ir jokių rezultatų.
It appears like some of the text in your content are running off the ... Pleasant colors & theme. ... truck driver crazy road ios cheats.
Šis žaidimas yra blogas. Tai taip pat gana paprasta. Žaidime nėra daug 2, išskyrus 4, kad kamuolio spalvos būtų tinkamos. Žaidimas yra labai paprastas ir iš tikrųjų šiek tiek nuobodus. Pašalinau pirmame lygyje. Vienintelis geras dalykas buvo muzika. Bet net ir tai nebuvo taip gerai, kaip tikėjausi 2 b. Ir aš buvau labai nustebęs, nes amanotai iš tikrųjų sukuria labai gerus žaidimus. Nerekomenduoju atsisiųsti šio žaidimo.
Žaidimas turi daug potencialo. Gaila, kad skelbimai užplūsta žaidimą, jūs turite sumokėti 10 USD už VIP, kad pašalintumėte skelbimus ir galėtumėte pasiekti daugumą dainų.
šis žaidimas turi daug skelbimų, tu tikrai esi piktas, todėl jei ketinu tai išlaikyti, leiskite man pamatyti mažiau skelbimų kiekvieną kartą, kai baigsiu vieną dalyką, skelbime yra skelbimas, jis taip erzina, todėl jei galite, pataisykite tai arba kitaip žaidime nebus žvaigždžių ir jis labai erzina, o skelbimuose, kuriuose meluojate, kurių negalite įdėti savo, negalite įvesti savo dainos, kurią norite išgirsti, tiesiog turite laikytis dainos. sninga viskas erzina, ačiū
Dancing Road: Color Ball Run! Musique fcdi
Tikrai tamsus ir šiek tiek sunkiai valdomas, taip pat jis pradėjo tik nuo vienos dainos ir daugumą atrakinti užtrunka ilgai, be to, labai erzina, kad pradedi nuo vienos dainos, bet geras dalykas joje yra jų keistos dainos, bet tai gerai keista
Geras!!!?!?!!!!!!!!!!!!?!?!!!?!!?!
Tik Tok Trend Posters | Redbubble
Tai gražu, kaip ir labai gražu, gerai. Priežastis, dėl kurios aš jį vertinu 3 žvaigždutėmis, yra dėl visų skelbimų. Turite žiūrėti skelbimą, kad gautumėte kitą dainą, kuri erzina. Man viskas gerai su skelbimais tarp jų. Taigi ar galite tai pataisyti, prašau. Išskyrus tai, žaidimas yra tikrai nuostabus 😁. Ir jums reikia dainų, kurios iš tikrųjų skamba kaip daina ir kurias atlieka atlikėjas
Tiek daug reklamų ir labai trikdžių bet man buvo smagu
Iš pradžių šis žaidimas buvo tikrai smagus, bet norėjau dainų, kurias pažinojau, o ne atsitiktinių dainų, kurių nežinau. Po kelių valandų jis pradėjo trikdyti ir mane taip erzino, kad ištryniau.
Pats žaidimas neblogas. Galite gauti geras 15–20 minučių žaidimo laiko, jei esate toks pat prastas kaip aš. Muzikos pasirinkimas ne mano skoniui, bet klausau nepopuliaraus tipo ir žanro, todėl daug apie tai pasakyti negaliu. Gyvenimas nėra didelis dalykas, tu gauni penkiasdešimt. Reklamos kelia didelį susierzinimą. Taip, žinoma, kūrėjai turi gauti atlyginimą. Bet tai juokinga, kiek skelbimų gaunate. Šiuo metu turiu problemą, kai žaidimas ištrina mano progresą, kai tik išeisiu. Jame yra stiprūs rėmo kritimai. ✯✯✰✰✰
UUAU
Jis neveikia tinkamai. Turėjau žiūrėti 2 skelbimus, kurių kiekviena užtruko 2 minutes, kad galėčiau importuoti savo dainą. Peržiūrėjus pridėtą pusę mano grojaraštis nepasirodė (įskaitant dainą, kurios norėjau). Tada, kai išsirinkau savo dainą ir ji buvo importuota, nuėjau paleisti, bet ji neįsikėlė, pirmą kartą laukiau 5 min. Ji neveikė, todėl ištryniau programą ir atsisiunčiau ją. Tai vis tiek neveikė. Tada aš iš naujo paleidau telefoną, BET JIS VIS VEIKO. nesijaudinkite su programa, tai visiškas laiko švaistymas.
Tai gana geras žaidimas, tiesą pasakius, negavau tiek daug skelbimų, tačiau kai pridėjau vieną iš savo dainų pagal Conan Grey, tai leido, ar yungblud jis negros, jis lieka įkėlimo ekrane. Nežinau, ar tai yra kažkas bendro su keiksmažodžiais ar panašiai, bet jie gali pabandyti tai ištaisyti, kitaip tai geras žaidimas ir smagu žaisti, jei jums patinka ten pateikiamos dainos.
super world run. Nemokamai · Mahjong Games 2019. Nemokamai · Free Baccarat ... Dancing Line Freе. Nemokamai ... Color Bump Road - 3d Balls Rush. Nemokamai
Gluk Media | Demanded by masses.
Labai geras žaidimas atpalaiduoja tik gaila kad nėra visų dainų
Yra tiek daug reklamu!!!! Tai dar ne visi šio žaidimo blogi dalykai, nes taip pat galiu pridurti, kad kiekvieną kartą, kai norite atblokuoti kitą lygį, turite žiūrėti skelbimą, tačiau jį atblokavę turite atsisiųsti lygį. Aš tikrai ketinu pašalinti programą. Pd. Labai tikiuosi, kad spręsite šias problemas. Šis žaidimas būtų puikus, tik padaryk tai įmanoma.