Post by innisimpcallnon on Feb 8, 2022 10:57:25 GMT 7
------------------------------------------
▶▶▶▶ Snake.io: Fun Battle .io Games ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Snake.io: Fun Battle .io Games IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ sonsuz resurs kodlayır ▞▞▞
▞▞▞ Snake.io: Fun Battle .io Games 2022 version ▞▞▞
Edik
Snake.io Action rosq
SNAKE IO NU MENBEN DAHA IYI OYNAYAN YOK
Hər şeydən əvvəl mən bu oyunu sevirəm və o, mənim cansıxıcılığımı kilometrlərlə uzaqlaşdırır və çox asılılıq yaradır, həmçinin Btw bunu sevirdi
Siz öləndən sonra oyun sizdən reklamı izləmək istəyib-istəmədiyinizi soruşur. Siz imtina etsəniz belə, onu oynayır.
Uşaqlar başa düşürlər ki, belə şirkətlər ancaq pul istəyirlər, başqasının oyununu alırlar, onu sonsuz reklam və bamlarla doldururlar! Pul.. belə oyunlara axın etməyi dayandırın, əslində layiqli oyunlar tapın.. hətta orijinal slither.io da buradadır.. faktiki onlayn və oflayn rejimləri ilə.. PS yox, bu oyun deyil, 'Bizə daha çox məlumat verin' bölməsi. . allah
O qədər əyləncəlidir ki, ən çox oynaya biləcəyim ən sevimli oyunlardan biridir!!+ Bunu oynayan digər insanlar hətta dəriləri necə dəyişdirməyi də əyləndirirlər və biz onları görsək dostlarla oynaya bilərik və istəsək həmişə və həmişə dəri dəyişdirə bilərik. ancaq itirdiyiniz digər oyunçuya toxunsanız və bəli, digər oyunçulara toxunmursunuzsa, biz sadəcə itirə bilmərik, amma bu oyun kimi mən buna həssasam, bu, çox əyləncəlidir, siz tamamilə endirməlisiniz, bildiyiniz Roblox kimi deyil amma Bilirsiniz ki, bu oyun da yaxşıdır, mən onu sevirəm və bəyənirəm
Mən bu oyunu sevirəm, amma hər dəfə canlandırmağa çalışdığım zaman reklamlar mənə vurmaq üçün x verməyəcək! Bu bezdiricidir və çox səhv edir.
Don't wait any longer and download Snake.io Games on your computer for free. Install the Android Bluestacks Emulator and
Bu oyun mənim səbrimi sınayır, insanlar sadəcə məni öldürmək üçün vaxtımı itirirlər. Hər dəfə kimisə öldürəndə əlimdən qoparırlar və onlara rast gəlirəm. Bu nə faydasız oyundur. Xahiş edirəm bu oyunu yeniləyin və məndə olan yeni dəriləri ucuzlaşdırın. dəriləri qazanmağa çalışıram, amma bacarmıram ki, bu oyun 1/5 kimi tanınan 0/5-dir. Mənasız və faydasız olduğunu anlayana qədər bu oyun əyləncəli idi Hətta atam daha yaxşı oynaya bilər-_- Faydasız😡👺👹💣💢💢
Mən bu oyunu çox sevirəm! Mən bu oyunu illər əvvəl oynayırdım və bu il 2022-ci ildə qayıtdım. Daha çox dəri əlavə etdiyinizi sevirəm. Mən digər dəriləri həqiqətən sevimli görürəm! Bu oyunda çox gülürəm. Mən onu 5 ulduzla qiymətləndirirəm. Təsadüfi reklamlar olsa da, mənim üçün yaxşıdır! Bu oyunu yaratdığınız üçün təşəkkür edirəm, stress zamanı mənə kömək edir. Bu insandan çoxlu sevgi!❤️
Bokk 🥴👎👎👎👎👎👎👎👎
Mən onun çox asılılıq yaradan əyləncəli maraqlı oyununu sevirəm, lakin reklamlar bir az azalıbsa, çoxlu reklamları nəzərdə tuturamsa, ona 5 qiymət verərdim və 5 oyun üçün cəmi 1 reklam olsa, daha yaxşı və daha əyləncəli olardı. Çox istərdim, amma deməliyəm ki, yeni yeniləməni sevirəm.👉👈
Onlayn oyun deyil, oflayndır, yuxarı sağ küncdə gördüyünüz bütün istifadəçilər əslində Kompüterdir.
Onun slither.io ripoffu və əyləncəli olmasına baxmayaraq, hər öləndə ilk növbədə reklamlar gəlir və bu da biçin bossunun axmaqlığıdır, niyə boss sizə toxunanda ölmür? Hər dəfə ölməyimin səbəbi budur, istəsəniz quraşdırın, amma şəxsən bir daha quraşdırmaram
BU OYUNU VERENE QURBAN OLUM
Bunlar botlardı. Çünki asanlıqla 16000 bal topladım və bütün yeri qət etdim. Bu, çox asandır
Snake.io Games For PC
Mükəmməl proqram amma donur və reklamları çoxdu dünyada gördüyüm ən gözəl proqram ola bilər əlaaa ♥♡♥♡♥♡♥♡♥
Son dərəcə asılılıq yaradır və çox əyləncəlidir. 8 yaşlı qızım məndən onu yükləyə biləcəyini soruşdu və onun oyununa bir neçə dəfə baxdıqdan sonra onun iPad-ini ələ keçirdim və ona bağlı qaldım. Onu telefonuma yükləməklə başa çatdım. İstərdim ki, bu, başqa oyunçuları sizə qarşı oynamağa dəvət etməyə imkan verərdi.
Snake Io indiyə qədər oynadığım ən yaxşı oyundur. Ancaq yalnız bir şikayətlə bir aşağı düşmə əlavə edə bilərsiniz, çünki onun çox şirin olacağını düşünürəm.
Əyləncəli amma mən slither.io-nu daha çox xoşlayıram, yenə də əyləncəli oyun
Snake.io: Fun Battle .io Games Akcija uzs
Siz bu hərəkət kosmik oynaya bilər.daha maraqlı etmək üçün dostlarınızla io oynayır və bu oyunu ulduzları yeyərək və özünüzü daha güclü və daha çox edə
Əla👌👌👌
Bütün digər oyunçular saxtadır. Heç kim real deyil, siz kompüterlə həmişəlik boş yerə oynayırsınız
Möhtəşəm sevirəm şirin dərilər Mənim gümüş dərim çox yaraşıqlıdır və adlarım var Galaxy G bu gözəldir və siz də hadisələri oynaya bilərsiniz, ona görə də tamamilə əldə etməlisiniz
Yaxşı oyun amma oflayndır (((
Əladır! Bu qədər az əlavələrin olması çox xoşuma gəlir, bəzən səhvlər olur, düşünürəm ki, söhbətə əlavə etsəniz, daha çox insan oynayar, insanlar hər kəslə danışa bilər, heç kim bunu bir gün oynaya bilməz və bir daha oynamasanız belə, onu dayandıra bilməzsiniz. xoşuma gəlmir!
Throughout the game, the player serves as a snake, where he has to survive as long ... Games Like Snake.io – Fun Addicting Arcade Battle .io Games for iOS.
nais😎
Mən onu davam etdirirəm və oyunun düz ortasında oynamağıma mane olur. Mən onu yenidən yükləyərək geri qayıdıram. Zəhmət olmasa, düzəldin. 😦😦😦😦😦😦😦😦😦😦😦😦😦😦😦😦
Download Snake.io Games Latest Update ... Download @@softwarename@@ and enjoy it on your iPhone, iPad, and iPod touch.
Snake.io: Fun Battle .io Games Екшън evdr
Tərəqqi saxlamaq üçün fb ilə bağlanmalı, onlayn rejimdə isə facebookla əlaqəli real oyunçular olmalıdır... Hər oyundan sonra reklam olur, oyundan əvvəl və sonra da...bu çox bezdiricidir, mən bu cəfəngiyyata görə...
io Games. By Kooapps Games - Fun Word and Brain Puzzle Games.
Oyunu bəyənirəm amma səsi kəsə bilməməyiniz məni bir az qıcıqlandırır amma hər şey yaxşıdır
slither io - US - ios - AppLookout - App Store Search Engine ...
Çox sevirəm, çox asılılıq yaradır! Hadisələri sevin. Reklamlar da adi deyil, çox da sevindiyim reklamlar deyil! Əla oyun!!
Tower Conquest: Tower Defense உத்தி vsg
Oyun əladır, lakin idarəetmələr bir az ləngdir
Bu qədər reklam
Mən bu oyunu sevirəm, bu, heyrətamizdir..... amma xahiş edirəm, bəzi təkmilləşdirmələr edin, bu oyunda bir az səhvlər olur və bu, mənim bütün yollarla onu indi düzəltdiyim kimi qalib gəlməkdə məni çaşdırır! Təşəkkür edirəm
Çox gözəl oyundu tovsiyə edirəm
Kötü c büymek olmuyor yap küçük buymeyimizi tac sahəsində biliruz ama aslinda kotuuuuuu ger cekten iyrenc cokta büymek olmuyor anca kaliyoruc ya bu oyunu oyinki buymek olsun bizim ilan geldik ondan böyük olalim yoxsa bune yanımıza ilan geldikte bizde onun qədər ölürük cok
Yeni başladım, joystick mənim üçün yanlış tərəfdədir. Əminəm ki, cavab müddəti mənim təcrübəsizliyimlə bağlıdır. Əlbəttə ki, yaxşı olmaq üçün bir problem. 😊
Bu oyunları çox bəyənirəm amma oyunçular onlayn deyil, onlar sadəcə botlardır, demək istəyirəm ki, mən böyük olanda onlar heç bir səbəb olmadan üstümə çırpılırlar, ona görə də botlara nifrət edirəm, demək istəyirəm ki, bu oyun darıxdırıcıdır
Bu yaxşı oyundur. Ancaq mən ona yalnız 3 verirəm, çünki bu, məni səhv salır və ətrafımda və ya yanımda heç kim olmayanda ölürəm. Mənim həqiqətən ləngiməyən telefonum var, amma xətaları var. Əgər düzəltsən, sənə beş verəcəm. Musiqini və səsi söndürmək üçün bir xüsusiyyətə ehtiyacı var. Musiqiyə qulaq asırdım və onu çətinliklə eşidirəm. Bütün bunları düzəldin və reytinqiniz daha yaxşı olacaq.
Bu oyun çox əyləncəlidir! Klassik ilan oyununu sevirəm və bu twist əladır. Fərqli dərilər əla bonus xüsusiyyətidir və reklamları buraxmaq üçün qiymətə dəyər.
Bu oyun həqiqətən yaxşıdır 👍 amma oyunu pozan çoxlu reklamlar var
Bu oyun yaxşıdır, amma bu oyunu sevdiyim qədər reklamlar hər dəfə çıxır, xüsusən də uşaq olanlar deyil. Sanki reklamlara baxmağınızı həqiqətən istəyir. Ancaq oyunun özü olduqca əyləncəlidir. Sadəcə reklamlar və bəlkə də problemləri bir qədər asanlaşdırmaq, demək istəyirəm ki, bu isteğe bağlı seçimdir, lakin onlardan bəziləri yaş alacaq! 4 ulduzdu. İndi reklamlara və onların növünə görə 3 ulduzdur. Hər şeyə baxmayaraq, olduqca əyləncəli oyun!